Om oss

Et konsept utviklet over 40 år av Olympiske-mestere, fysioterapeuter og trenere for å gjøre trening morsomt og effektivt!

Olav Rafoss, Gründer av R.O.P.E.S.
Morten Bråten, Medeier

R.O.P.E.S = Rapid Optimal Physical Exercise System

R.O.P.E.S har siden 2006 utviklet produkter og treningskonsepter innen trening og rehabilitering. Filosofien er at utstyret skal være enkelt, og at alle skal kunne bruke denne type trening enten de er utrente personer eller profesjonelle idrettsutøvere. Din egen kroppsvekt, kombinert med Bungee-strikker, slynger og sklimatter, skaper en morsom, inspirerende og effektiv trening enten du trener individuelt eller sammen med andre parvis, i gruppetrening eller sirkeltrening. Produktene og konseptene er utviklet i Norge. Produktene består av Bungee-strikker, slynger og sklimatter. I tillegg har R.O.P.E.S også utviklet gruppetreningskonsepter som Bungee-Training, Step, Slynge & SlidePads og R.O.P.E.S Circle.

BUNGEE-TRAINING©

Bak Bungee-konseptet står gründer av R.O.P.E.S., Olav Rafoss. Han har fått inspirasjon og hjelp til å utvikle konseptet fra ulike miljøer innen idrett, helse og trening. Flere ressurspersoner innen norsk og internasjonal idrett har vært involvert i konseptutviklingen – spesielt Morten Bråten, som er fagansvarlig innen motorikk/teknikk ved Olympiatoppen. Han har bidratt med sin kompetanse innen basistrening. Innspill og tilbakemeldinger har vært uvurderlig både med hensyn til utforming av selve konseptet og Bungee-strikkens form og egenskaper.

Resultatet ble ikke bare et nytt produkt; Ropes Bungee Duo Trainer, men også et nytt og spennende gruppetreningskonsept med bruk av Bungee-Trainer, bygget på basistrening etter intervallprinsippet. Målet var å skape noe som skulle være enkelt, at det skulle foregå parvis, ikke være alt for plasskrevende og hvor man skulle kunne gjennomføre treningen like godt inne som ute. I dag har R.O.P.E.S. sertifisert over 300 PTer og gruppeinstruktører, og Bungee-Training©-konseptet vokser i omfang – også utenfor Norges grenser!

Våre hovedinstruktører

Vi har mange gode personer med oss som danner et solid team for Bungee-Training©. Nedenfor ser du oversikt over noen av våre sertifiserte hovedinstruktører.

Lars Rune Haslestad

Trener | PT | Kursholder

Olympiatoppen Sørøst -Fagkonsulent teknikk/motorikk og kraft/styrke

Lotte Oxholm

Idrettslærer | PT | Frilanser

Coach og medeier i webcoaching.no

Treningsekspert @shapeupnorge | @intersportnorge

Erfaringer fra kurs i mange år

10+

Utmerkelser

2+

Land

10+

Partnere

1k+

Treningsinstruktører

Se hva våre treningsinstruktører sier

Bungee-Training© som gruppetrening er gøy og har mine timer i Høydalsmo IL i Telemark! Det er en enkel og funksjonell trening, som er motiverende og effektivt. Gjennom ein gruppetime med Bungee-Training© får du trena heile kroppen gjennom styrke, balanse, spenst, hurtighet og kondisjon. Å jobbe i par og å motivere kvarandre gjer at kundar har kome igjen time etter time. Bli Bungee-trener du og! Det har gjeve meg og mine kundar TRENINGSGLEDE 🤩
Mona Kaldråstøyl
Sertifisert Bungee-trener, trener og PT
Bungee-Training© er en treningsform som gir rom for mange typer av øvelser - og intensitet. Det er opptil deg, som instruktør hvordan du vil utforme dine timer. Min erfaring er at kundene opplever stor treningsglede, og blir litt «hektet» på denne treningsformen..
Karianne Bjerknes
Trener og PT