Alle kurs

Nedenfor er en oversikt over nettkurs som er tilgjengelig for deg!

Gratis

Nettkurs – Bungee-Training© for gruppetrening

Hva våre kunder sier om Bungee-Training©

Bungee-Training© som gruppetrening er gøy og har mine timer i Høydalsmo IL i Telemark! Det er en enkel og funksjonell trening, som er motiverende og effektivt. Gjennom ein gruppetime med Bungee-Training© får du trena heile kroppen gjennom styrke, balanse, spenst, hurtighet og kondisjon. Å jobbe i par og å motivere kvarandre gjer at kundar har kome igjen time etter time. Bli Bungee-trener du og! Det har gjeve meg og mine kundar TRENINGSGLEDE 🤩
Mona Kaldråstøyl
Sertifisert Bungee-trener, trener og PT
Bungee-Training© er allsidig og funksjonelt som passer for alle. I min jobb har jeg brukt produktet til alt fra generell styrke- og kondisjonstrening, rehabilitering fra skade, til mer spesifikke teknisk/motoriske øvelser hos en idrettsutøvere. En stor fordel er at jeg kan benytte strikken hvor som helst, på fotballbanen, i styrkesalen eller hjemme i egen stue. Tilbakemeldingene fra PT kunder og idrettsutøvere er at det er en motiverende, morsom og slitsom trening. Jeg kan anbefale Bungee-Training© til alle som ønsker et treningsprodukt som kan brukes til alle treningsformer. Enten om du liker å trene alene eller i gruppe, inne eller ute så er Bungee-Training© det perfekte treningsverktøy.
Lars Haslestad
Trener, PT og kursholder
Bungee-Training© er en treningsform som gir rom for mange typer av øvelser - og intensitet. Det er opptil deg, som instruktør hvordan du vil utforme dine timer. Min erfaring er at kundene opplever stor treningsglede, og blir litt «hektet» på denne treningsformen.
Karianne Bjerknes
Trener og PT
Bungee3-strikken gjør trening morsommere. Du kan enkelt ta den med på ferie eller løpeturer og samtidig ha effektive treningsøkter, hvor du kan trene styrke, kondisjon, eksplosivitet, skadeforebyggende og idrettsspesifikt på samme tid. Det er ikke mange treningsverktøy ute på markedet som dekker så store områder som det Bungee3-strikken gjør- i tillegg til at det er gøy. Anbefales!
Tommy Lande
Personlig trener, foreleser og Osteopat